top of page
IMG_2386.2.jpg

Avocat fondator

Av. Mihai Matei

Mihai Matei este avocat, membru al Baroului București încă din anul 2015.

Educație: Mihai Matei a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București în anul 2013. Ulterior, a urmat și studiile de master, obținând titlul de Master în drept ca urmare a absolvirii programului de master ”Carieră judiciară” al Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

 

Experiență: Mihai Matei și-a început cariera în cadrul unei firme internaționale, în cadrul căreia a avut, pe de o parte, ocazia să se formeze ca avocat, iar pe de altă parte, să fie în contact cu dreptul altor state europene.

Cariera sa a urmat un trend ascendent și a culminat cu înființarea propriului cabinet de avocat, în anul 2023, din dorința de a răspunde cu calitate și profesionalism solicitărilor clienților săi, prin aplicarea propriului ansamblu de idei și principii, în vederea atingerii rezultatelor dorite de clienți.

Complexitatea de domenii juridice în care a activat de-a lungul timpului îi permite să ofere o analiză exhaustivă spețelor încredințate de clienți. De-a lungul carierei sale, a reprezentat cu succes interesele clienților săi în spețe diverse din domeniul dreptului civil, dreptului comercial și societar, dreptului muncii și asigurărilor sociale, insolvenței, executărilor silite, dreptului contravențional, exproprierii ș.a.

Critica să fie și amară,

numai să fie dreaptă.

Titu Maiorescu

(avocat, academician, critic literar, eseist, estet, filosof, pedagog, politician, scriitor și mason)

87hgs-1920x1200_edited.jpg

Viziune

Prin serviciile pe care le oferim, ne propunem să fim partenerii dumneavoastră în soluționarea oricăror probleme de natură juridică pe care le veți întâmpina, oferindu-vă consultanță, asistență sau reprezentare în fața instanțelor de judecată, a instituțiilor ori autorităților publice sau a altor persoane fizice ori juridice.

Dacă doriți să aflați mai multe despre o anumită temă juridică, vă invităm să răsfoiți site-ul nostru pentru a găsi informații utile în soluționarea problemei dumneavoastră. Mergeți la Articole pentru a afla mai multe.

Dacă nu ați găsit încă informația pe care o căutați, contactați-ne.

Clock Gears

Valori. 01.

Timpul

Dă-mi șase ore pentru a tăia un copac și voi folosi primele patru ore ca să ascut toporul.” (Abraham Lincoln, fost avocat și om politic american, al 16-lea președinte al Statelor Unite ale Americii)

Timpul e prețios și de aceea trebuie să îl folosim cu cap. Pentru atingerea scopului, ne concentrăm pe a fi eficienți mai mult decât pe a fi ocupați.

Pentru că prețuim timpul nostru și al clienților, ne concentrăm pe ce e folositor, eliminăm ce nu este şi adăugăm ceea ce este unic în fiecare cauză, astfel încât să atingem rezultatul dorit.

-Valori-

bottom of page